CELE MAI POPULARE EXCURSII DIN TUNISIA !

12 Martie

 
Tunisia este atractivă pentru turiști nu numai pentru cele mai bune plaje din Mediterana, ci și pentru istoria bogată. Istoria Tunisiei este multifacetă - urme ale celor mai vechi civilizații pot fi găsite în Cartagine, Kairouan, Kerkuan.
Vă invităm să faceți cunoștință cu cele mai populare rute turistice din Tunisia.
1.Carthage - Tunisia - Sidi Bou Said - excursie de o zi (45 de euro, copii sub 12 - 50% reducere)
 
Aceasta este cea mai populară excursie - vei avea ocazia să vizitezi Băile Anthony într-o singură zi, să vizitezi Muzeul Cartaginei, să faci o plimbare în cel mai romantic oraș Sidi Bou Said (plonjați în atmosfera actorilor și artiștilor, sa privesti în curtea casei în care a fost filmat filmul „Angelica și sultanul”), admiri priveliștile magnifice asupra Golfului Tunisian, privesti în magazinele din centrul capitalei țării, apropo, un oraș complet europenizat.
Turul este o zi, după prânz vei avea o oră și jumătate de timp liber în Capitală.
Atenție! În Capitală se află unul dintre cele mai interesante muzee ale țării - Muzeul Bardo. Nu toți operatorii de turism includ vizitarea acestui muzeu în program, unii au două opțiuni pentru tur - cu și fără a vizita acest muzeu, verifica acest punct în avans.
 
2. Călătorie în Sahara - o excursie de două zile (115 euro, copii sub 12 - 20% reducere)
 
Acest tur poate servi ca exemplu de organizare - un program bogat, obiecte interesante, ghizi profesionali, condiții confortabile pentru mișcare și relaxare.
În două zile vei parcurge un traseu de aproximativ 1.200 km, vizitați El Jem (amfiteatrul local care s-a pastrat cel mai bine comparativ cu alte amfiteatre din lume ), Kairouan (aceasta este cea mai veche moschee din Africa), Matmata (capitala Berberilor), Tatooine (fanii Star Wars știu ceea ce este în joc), Douz („poarta de intrare în Sahara”), întâlnesti zorii de pe cel mai mare lac sărat din Africa, admiri peisajele neobișnuite, calatoresti pe un jeep care merge  pe ruta celebrului miting motor Paris-Dakar, te plimbi prin oază, cei care doresc pot sta sub cascadă și desigur vei  stăpâni abilități de a gestiona o "navă de deșert" - o plimbare cu cămile.