Ce NU este necesar să luați cu dvs. pe o croazieră !!!

22 Martie

Ce NU este necesar să luați cu dvs. pe o croazieră !!!
 Uscător de păr
Cele mai multe companii interzic folosirea la bord a aparatelor care sa se incalzesc din retea. Această regulă este stabilită PENTRU SIGURANȚĂ. Așa că lăsați-vă uscătorul de păr la domiciliu - acesta vă va fi furnizat în cabină. Un ceai cald poate fi savurat în restaurant / bar (alternativ, puteți lua un termocuplu).

⚫ Prosoape
Ca în orice alt hotel, dar acesta este doar pe apă, veți găsi prosoape în cabana dvs. De asemenea, pe navă vor fi furnizate prosoape de plajă.

● Băuturi alcoolice și alte băuturi
Știți deja că este interzisă aducerea la bord a băuturilor alcoolice - este o regulă foarte strictă. Dar vorbind în general, este posibil! Adevărat, există restricții, și anume: majoritatea liniilor de croazieră vă permit să luați până la două sticle de vin la bord (verificați regulile pentru aducerea alcoolului la managerul dvs. pentru fiecare companie de croazieră). Și, în plus, orice alcool achiziționat la bord sau pe uscat va fi confiscat înainte de ultima noapte a călătoriei.

⚫️ Interzicerea dronilor
Majoritatea companiilor de croazieră interzic fotografiile și videoclipurile de la drone la bordul navelor. În același timp, unele companii au o regulă conform căreia poți să aduci o mașină cu aparat de fotografiat la bord, dar vei avea voie să-l folosești numai în timpul excursiilor terestre.

⚫️ Interzicerea bicicletelor și a altor vehicule
Companiile de croazieră interzic pasagerilor să folosească la bord orice mijloace de transport - biciclete, scutere și segways. În plus, unele nave de croazieră au deja echipament sportiv. De exemplu, Harmony of the Seas are 3,415 de echipamente sportive, iar dacă nu ați auzit de simulatorul de surfing Royal Caribbean, atunci FlowRider este răspunsul la nevoile dvs. de navigare.

⚫️ Interzicerea zmeilor
Companiile de croazieră interzic, de regulă, pasagerii să zboare zmee  de pe puntea navei. Dar, de exemplu, pe garniturile de carnaval Cruise, ele pot fi transportate la bord și lansate în porturile opririlor.

⚫ Samsung Galaxy Notă 7
Companiile de croazieră nu permit să aducă acest gadget la bord.

! Nu uita cu tine însuși linerul cel mai important lucru - o dispoziție bună și o pregătire pentru descoperiri!